buketsb 9 +6 haftalık hamileyim 1 haftadır tansiyonum 8e 4 , doktor a gittiğimde sana ilaç veremem tuzlu ayran iç dedi benim gibi olan var mı acaba
babyy__ buketsb 22 haftam bitmek üzere hala düşk tansiyonla geziyorum günde 3 defa ayran içiyorum yüksek tansiyondankork dedi doktor canim
baybarsmom buketsb o haftalarda benımde tansiyonum cok düştü 3. Aya kadar yasadım tuzlu ayran içiyordum hep
adatuna buketsb hala tansiyonum düşüyor doğurucam yakında 😂 ayaklarını ve kafanı yüksekte tutarak yat, bol su, tuzlu ayran ve dinlenme
BusraBercin Benimde tansiyonum düşüyor dr um dinlen düzelir dedi.sakın tuzlu ayran içme düşmesi kötü değil yükselmesi sorun dedi.uzanıp dinleniyorum yarım saat içerinde kendime geliyorum çok şükür
buketsb BusraBercin banada bol bol tuzlu ayran içip dimlen dedi, dinlenmekten sıkıldım artık ama mecburen bir süre böyle olacak
BusraBercin buketsb aaaa değişik.her dr farklı söylüyor.ben şuan 34. Haftayayım yürüyüş yap ve bol bol dinlen dedi😖 o dinlenme hiç bitmeyecek 😬
buketsb BusraBercin yaa evetgaliba uzun uzun dinleneceğim daha, inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız