GamzeTopluKk Yagmur0256 suwen den aldım ben %50indirim var .. mağazadan aldım ama Internet sitesi de var
Brlgry Yagmur0256 lohusa sepetinden aldım bir tane 3lü takım 80 tlye Feyza’nın çok kaliteli indirimleri takip etmek gerekiyor
deletedmom334 Yagmur0256 suwenden aldım 109 lira. Beyaz kollar fırfırlı ve dantelli tacı filan var çoook güzel
deletedmom334 GamzeTopluKk ben normal takımı başka yerden almıştım normal takımın sabahları vardı bunu da görünce bayıldım lohusa takımım yoktu fiyat da çok uygundu 🤷🏻♀️
GamzeTopluKk deletedmom334 aynen %50indirim olunca çok uyguna geldi 😃 .. lohusa takımının bedeni yoktu ben internet ten sipariş verdim gelir birkaç gün e
GamzeTopluKk GamzeTopluKk kumasini modelleri çok beğendim 😂😂 hepsinden alası geliyor insanın bir iki modeli kaldı aklımda , doğumdan sonra inşallah almayı düşünüyorum 😄😄
HalisEbruoban Yagmur0256 ben gecen sene aldım 80 tlye emınonunden aldıgım takım kadıkoyde bır hafta sonra 289 gordum
Albatros3501 Yagmur0256 ben lohusasepetinden aldım 3lü sabahlıklı pijama takımları indirimde 70 tl ye bile var bi bak canm