imrnx Yildizyildiz94 sabahları santafer fort içiyorum öğlenden sonra da elenatal 2 cok memnunum anca kendime geliyorum bunlarla 😊
Zlyh3057 Doktorun verdiği vitaminler haricinde kullanmıyorum, şu an 23 haftalığız, decavit, magvital, demir, b12 iğne, d vitamini kullanıyorum. Siz neler kullanıyorsunuz?
Yildizyildiz94 Zlyh3057 devavit d vitamin damla.kan ilacı bende bide troid.sabahlari aç karnına birsuru ilaç Allah yardımcımız.olsun
canim-bebegim 24+4 troit rahatsızlığımdan dolayı sabah onu içiyorum gece demir ilacı tok karnına da d vitamini onun haricinde takviye vitamin önermedi doktor 3 doktora gittim beslenmene dikkat et dedi sadece balık yiyemiyorum son 3 ay belki veririz dedi
cokkasmabeabi Yildizyildiz94 ilk başta vitaminlerim düşük olduğu için multi vitamin kullandım. Sonrasında magnezyum ağrılar için. Son trimesterde balık yağına başladım dogurana kadar içerim herhalde. Başka takviye kullanmadım.
Aysensrkan Benim kadar ilaç kullanan yok herhalde feramat, d vitamini damla, pregnom folik asit, coraspirin,innate, magnezyum
Burci22 Magnezyum, d vitamini, multivitamin, omega-3 ve demir kullanıyorum bunların yanında ecopirin ve tiroid ilacı da kullanıyorum