Acemiannedenterfi Kızlar bu gebeliğimde sağlıklı ve dengeli beslenmek istiyorum. Var mı öneri diyetisyen ??
Enu1004 Acemiannedenterfi Merve Erkan bakabilirsiniz. Hamilelikten önce de kendisiyle çalışmıştık. Hamileliğimin başından beri yine kendisiyleyiz. Hem kilo çok almadım hem de bebeğim çok sağlıklı.
Denizinci Acemiannedenterfi dytrabiaatli instagram adresi. İşinin ehli bir bence size de yardımcı olacaktır .
bdenerigokce Acemiannedenterfi dytsumeyyeucak , hem arkadaşım hem diyetisyenim aşırı memnunum 🌺 tavsiye ediyorum🫶
serapbttl Acemiannedenterfi merhabalar size yararı olur mu bilemem ama asker ve asker eşlerine yararı olur Oyak üyelikleri ile Oyak sağlığım üzerimden ücretsiz diyetisyen desteği alabilirler hatta başka bir çok bölüm için online ücretsiz sağlık hizmeti sunuluyor 🤗
nisaapamukk Acemiannedenterfi diyetisyencennetfilik sayesinde hamilelik döneminde 4 kg verdim ve sürecimi tamamladım. tavsiye ederim
Aysegulcet Acemiannedenterfi dyt meltem çarıkçı online diyet yapıyor aynı zamanda bir hastanede diyetisyenlik yapıyor