Birhayalimvr Kizlar merhaba 30 yasindayim amh deverim dusuk tup bebek trfavisine gecmemiz gerekiyor artik bahcelievler medikalpark hastanesinde yaptran oldu mu dr onerilerinizi bekliyorum
Nurbusra_ Birhayalimvr ben değil ama ablam orda yaptırdı Ali İhsan Gönenç diye bir doktor hatta ablam doğumu da o doktorda yaptı pozitif enerjik bir doktor işinde de iyi ön görüşmesi ücretsiz sanırım bi ara öyleydi bence mutlaka bi görüş 🙂
Yaprakdokumuseverr Birhayalimvr O hastaneyi bilmiyorum ama ben istanbul tüp bebek merkezinde Emre karatekelioğluna gidiyorum. 1.evladıma vesile oldu şimdi 2.transferimizi yaptırdık.
acakir Birhayalimvr Doktorum daha once farkli hastanede idi. Kendisi medical parka gectigi icin bizde gectik. 4. Denememiz 35. Haftadayiz :) hastaneden de memnunuz
Birhayalimvr Nurbusra_ o doktor baktim hala varmış canim ablanda sorun neydi peki canim bnde yumurta rezervim dusukmus ondan olmuyormus
Yaprakdokumuseverr Birhayalimvr beşiktaş stadının arkasında kalıyor. Orada ünlü bi doktor daha var tv lere çıkıyo Aret Kamar belki duymuşsunuzdur. Ama ben kendi doktorumdan çok memnunum.