merveblc1 Güzel anneler merhaba 🌸 İsimli tulum yaptırmak istiyorum ama instagram sayfalarına güvenemiyorum sizler yaptırdınız mı tavsiye edebileceğiniz sayfalar var mıdır yardımcı olabilir misiniz 🥰
aysenur30a merveblc1 lilabio diye bir firma var trendyolda. Ben ordan hastane çıkışı seti aldım 10 lu indirim varken 500 lerde aldım şuan 600 lere çıkmış fiyatı ama kumaşı pamuk çok beğendim ben ve battaniyesi yastık kılıfı bile tulumu zıbını önlüğü herşeyi var hemde isimli şekilli bi bakın derim :)
tavuklupilav merveblc1 Ruka tasarım’dan yaptırdım Instagramdan, sayfamda görseli de var paylaşmıştım bakabilirsiniz ☺️
1woramy tavuklupilav ben Instagramda angelbtk var ordan 10 lu hastane çıkışı yaptırdım çok güzel bi gözat bence 🥰 gayet yumuşacık
BirazbundanBirazondan1 merveblc1 trendyol dan Homamia dan aldım. Çok güzel geldi. 3-4 günde elime ulaştı. Yıkadım renkleri solma yapmadı.
EbruBoluKaya İnstagram pamukbebek_tasarım sayfasından yaptırdım 2 arkadaşım daha yaptırdı memnun kaldık
mamacita_ merveblc1 Betusun hediyelikleri sayfasina yaptirdim 10 li setlerde var yastık falan ben üçlü takım istedim