Mom3424 Bugün rüyamda doğum yaptığımı ve bi kızımın olduğunu gördüm çok güzel bir bebekti emziriyordum , rüyalar tersine çıkar diyolar sizede öyle mi rüyasında meleğinin cinsiyetini gören oldu mu 🥹😍
Asel53 Mom3424 ben hep kız çocuk görüyordum benimde kızım oldu, rüyalar tersine çıkarı bende çok duydum ama bizde çıkmadı
alakayamaydanoz Mom3424 ben ilk başta ikiz gördüm mavi battaniyeye sarılı ve ablamla ben aynı ay hamile kalmışız. Cinsiyeti öğrenmeden birde kız bebek görmüştüm emziriyordum ama bu çirkin bebek benim mi diyordum. Şuan erkek bebeğe hamileyim
Samiree Ben 12 haftada filan gormustum. Doktora gidiyoruz doktor bana sence ne olucak diye soruyor bende kiz diyorum. Doktor bakiyor soruyorum ne diye gostermiyor soyluyor. Ama oglum olacagin ogrendim su an 26 haftadayiz cok az kaldi🥹
Bekledigimmucizemm Mom3424 bende 10 haftadayım bugün hep erkek bebek görüyorum bakalım ne çıkacak sağlıklı olsunda
Mln Mom3424 ben de rüyam da sürekli erkek görüyorum ultrason da kucağım da hep erkek bebek bakalım cumartesi öğreneceğiz çok merak ediyorum 😇
Bekledigimmucizemm Mln ayy öğrenince bana da yazın bende hep erkek görüyorum bakalım doğru çıkacak mı
Mln Bekledigimmucizemm cumartesi gün yazarım nasip olursa öğrenicez siz ne zamana öğreneceksiniz peki ☺️☺️
mervemurat16 Mom3424 ben test yapmadan önce rüyamda kardeşimle bir kızın elini tuttuğumuzu ve aramızda olduğunu görmüştüm uyanınca test yaptım pozitifti.16.haftamda doktorum kesin kız bebeğimin olacağını söyledi😁
Oztrksadiye mervemurat16 bende hamile oldugumu bilmeden kız gördüm sabah uyandım test yaptım hamileyim ama daha bilmiyorum eşimde dün görmüş nur topu gibi bir kızınız olcak demiş biri hayırlısı tabi insan merak ediyo
Bekledigimmucizemm Mln ben 10 haftalığım daha ne zaman öğreniriz bilmiyorum 12. Haftada ikili tarama testine gideceğim inşallah o zaman gösterir merak ediyoruz