mom02636 Selinnnce canım ben suan ikinci bebeğime hamileyim hamile kaldığım ay eşimle sadece 3 kez birlikte olduk birinde korunduk bir diğerinde yanlışlıkla afedersiniz biraz açık oluyor ama içime gitti onda hemen kalkıp tuvalete gittim bi diğerinde biraz bekledim sadece ve o ay tutmaz diye bekliyorduk ama hamile kalmışım olabiliyor yanı nasip işi bu ben ilk bebeğimde 4 ay denemeden sonra hamile kaldım beklemediğin an geliyor kısmet 😊
reinamm Selinnnce tır şoförlerinin eşleri napsın😂 şaka bir yana nasibinde varsa imkansız durumda bile olabiliyor. Ve birşeyi ne kadar takarsan o kadar sarpa sarıyor. Çok şükür sağlıklısın bi problem yok, sabret derim ben
Efuli53 reinamm yok kz işimz okdar da kötü değil bi gidiyo iki gün yok evde bi gelıyo sonra 3-5gün dizimin dibinde 😖😖
Bjk19031903 Mahbuss dualarim hepinizle tum bebek isteyenlere Allah nasip etsin insallah biran once guzel haberlerinizi alayim burdan paylasin ☺️
Mahbuss Bjk19031903 çok teşekkür ederim ❤ benimde yarın adet günüm inşallah olmam Allah isteyen herkese nasip etsin aratmadan bebek sahibi olsunlar beklemek çok zor
reinamm Efuli53 estağfurlullah ne kötüsü. Evde duramıyorlar ya o açıdan dedm. Seninnki iyiymiş bazıları 15-20 gün yok
Efuli53 reinamm ooo öyle olsa dayanamam ki 😱😱 bizim kendi tırımız şoförümüz var o yüzden eşim çoğu zaman evde. Buda çok iyi bişe değil aslında🤣😂
Sedahoca Selinnnce ben ✋🏼 Ve tek atışta.Eşim ilaç kullanıyor o da cinsel istediğini azaltıyor hormonal bir ilaç . Ama tek birlikteliğimizde o ay oldu .Hem nasip hem de benim yumurtlama kalitem yüksekmiş 💗 Allahım nasip etsin sana da inş. 🤗🙏🏻Sağlıcakla kal