MehmedinZeynebi Sdknurr yani bütün olarak güzel zamanla bence bı r ortadan kalkacak gibi geliyor dile daha hafif gelecek şekilde seslenecekler
__mom1 Sdknurr ben milletin fikrini almayı bıraktım. Fikir sorunca saçmasapan yorumlar geliyor. Hakarete kadar varan saçmalıklar duydum aylar önce fikir sormayı bıraktım
Meral_56 Cok guzel Serra🌸 s ile baslayan isimleri çok severim guzel tercih bence saglikla gelsin insallah🌸
xbebegimx Sdknurr ay ben de serrayi cok istiyorum , esim de zeynep ya da elif ekleyelim dedi , ya elif serra ya zeynep serra olcak insallah. İlk duydugumdan beri isindim serra ismine ve anlami da cok guzel🌸
Sdknurr xbebegimx tek bana güzel geliyor diye düşünmüştüm bencede çok güzel isim bu arada elif serra çok güzel uyumlu oldu bende elif serra koyucaktım eşimin babasının adını oğluma koyduğum için elifte ölmüş teyzesinin ismi olduğu için kabul etmemiştim sürekli kendi ailesinden birilerinin ismini koymak istemiyorum
Sehseh Sdknurr çok güzel isim bence hiç kafanız karışmasın hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin bebisko 🥰
hunilimom Sdknurr en sevdiğim isimlerden en yakın arkadaşımin kızınin adı ilk başta garipsedim ama şimdi çok kolay ve kulağa hoş geliyor
Minikperi Bizim komşunun kızının adı Serraydı şu an 18 yaşında. Bir de halamın kızının adı Serra o 40ına geldi. ikisi de çok tatlı insanlar. Ben bu isme aşinayım 🌸
Sdknurr Minikperi çok mutlu oluyorum kızımın adının bu şekilde beğenilmesine kendime yoldaş arıyor gibiyim inşlah kızımda iyi huylu olur