Ceferovs07 MelikeBulut bence de sınırda. Bende 33 haftamda 40 mm’di. Dinlenmenizi önericektir doktorunuz herhalde
MelikeBulut Pamuk şimdi gidicem kendi doktoruma cuma günüde uçağa binicektim yasaklanır herhalde oda dimi
MelikeBulut myangelson karından ölçüldü perinitoloji doktorda sıkıntı yok felan dedi içim şişti valla şuan ya
myangelson MelikeBulut aslında karından ölçülende doğru sonuç alınmiyor pek vajinal ölçülüyor doğru sonuç alınması için ama. Kendi doktorun da mı 30 ölçtü peki? Perinatoloji mi karından ölçen bir de?
MelikeBulut Beklenenim11 ama doktoe hiç vajinal ölçüm yapayım demedi bende bilmediğim icin ordan ölçüm istemedim
MelikeBulut @“myangelson”#p29533927kendi doktoruma gitmedim henüz karından ölçen perinitoloji evet bide raporda bu rahim uzunluğunun altında bileteral uterin arterde notch izlenmedi yazıyor onunla alakalı mi acaba
myangelson MelikeBulut 30 u düşük bulmamış olup o yüzden vajinal olarak bakmamış olabilir büyük ihtimalle. Bakalım kendi doktorun ne diyecek Öteki yazdığının ne olduğunu bilmiyorum
myangelson MelikeBulut inşallah , genelde vajinal doğru sonuç veriyor belki vajinal bakılırsa daha yüksek çıkabilir bakalım yazarsın sonucu 🌷
MelikeBulut myangelson gittim kendi doktoruma 2.5 ustunu normal kabul ediyoruz dedi kendisi ölçtü 3.9 çıktı ve dediki gayette kalın dedi sorun görmedi yani ilaç vs vermedi ağır kaldırma çok fazla yürüyüş yapma dedi