xbebegimx Bu haftada bu sorunu yasayan var mi kizlar simdiye kadar hic olmamisti karnim taş gibi makata vuruyor agrisi ne iyi gelir acaba
Baby_01 xbebegimx sabahları aç karnına 3 kayısı 1 bardak su üstüne activia probiyotik yoğurt yiyin hemen etki eder ben 30 uncu haftadan sonra gidemez oldum lavaboya bu şekilde hergün çıkmaya başladım
xminikcivciv xbebegimx Kuru kayısı ve kuru üzümle komposto yap sabah akşam yemekten önce bir kase iç çok işe yarıyor ama düzenli iç ve ekmek hamur işi gibi şeyleri çok azalt.
Asel-2023 31 slden beri bende de var 34 ldum hala zorluyor o kadar su kabak kefir felan bana mısın demiyor
xbebegimx Asel-2023 maalesef bnde de ayni sorun var, magnezyum iyi geliyordu o da fayda etmiyor artik
Asel-2023 xbebegimx ilaç kullanıyor musunuz ben bir kasik yesem çıkıyor ya yarin dahiliye ye gorunucem
xbebegimx Asel-2023 doktor diyet verdi sadece surekli de olcturmuyorum acikcasi ama azicik kacamak yapsam elim yuzum sisiyor
Asel-2023 xbebegimx hiç tahmin edemiyorum az kaldı ama Allah affetsin 2 hafta sonra doğsun diyorum 36 da dayanacak halim kalmadi