Gamzeramo Yenibirannee ilk gebeliğim sanki bazen karnimda böle bisiler pir pir ediyo ama bilmiyorum böylemi oluyo hareketi
edalingoo Yenibirannee Ya ben 14. Haftamda kalp atışı tarzında hissediyordum 1 haftadır falan baya tekme atıyor bugün tam 18 haftalık oldu karnıma ilk defa şöyle bir bakayım dedim bildiğin gözüküyor dışardanda 🙊 normal mi çok mu erken bilemedim ki ilk hamileliğim 🤷♀️
Arzuanne 19 dayım uzun zamandır ağrı baskı vurma dönme yüzme kayıyor gibi oluyor bir de yer değiştiriyor sağdan sola geçiyor mesela ve ultrasonda hep dönüyor bir tanesonde tepetaklak çıktı zor cinsiyet gördüler manyak oğlum 😄
Fatmaorcan 16 haftada pit pit seyirme gibi hissettim suan 19 haftadayim daha belirgin hissetmeye basladim ilk gebeligim
Seydoss Yenibirannee 16. Haftadayız ilk gebeliğim ama henüz hiçbişey hissetmedim bendemi problem acaba sadece çok fazla kasık ağrısı var
Yenibirannee Seydoss bende 2. Gebeligim de 18. Haftada hissettim biraz daha beklerseniz bence hissedersiniz
mrsmom_ Yenibirannee yaa bende 16. Haftama girdim hisseder miyim acabaa 🥰 karnim normalde de cok hareketli bagirsaklarimdan sanırım ayırt edebilir miyim acabaaa🙈
Hhbnhbnjvv Yessiimm ilk gebelikler icin 24 e kadar hiss etmemek normalmis. 21 sonlarında biraz hissetmisdim 22 sonlarında tam hiss etmeye basladim