Gul_27 Sezeryan sonrası sadece ilk iki gün biraz kanama yaşadım diğer günler kesildi arada leke tarzında oluyo böle olan varmı gelmesi için napmam gerekiyor
Hacerozcn Gul_27 evet benim bugun 41. Gunum cok fazla kanamam var agrim var acaba normal mi yakinimdakiler normal dedi ama hastaneye gidicem
Hacerozcn Gul_27 baslarda benmki de cok az az geliyodu 40im cikti cogaldi birden bi kac gundur boyle endiseliyim
_Aslihan-Dmrts Gul_27 sezeryandan sonra kontrolde ebe sordu kanaman Nasıl diye azar azar geliyor dedim sorun olur mu demek ki doktorun içini güzel temizlemiş korkma dedi sizin de öyledir.
Gul_27 Hacerozcn ebe beni aradı doğumdan sonra sağlık ocağından ben ebeye sordum kanamam yok leke şeklinde geliyor dye normal dedi seseryanli kadınlar da pek kanama olmaz dedi eğer kanaman çok artar ve pis koku olursa haberim olsun dedi
Ebus2045 Gul_27 sanırım bu durumda kişiden kişiye değişiyor bende sezaryan oldum ama özellikle ilk bir hafta yoğun kanama yaşadım sonra daha azdı ama tam 40 gün olana kadar devam etti
Hacerozcn Gul_27 bilmiyorm ki adet mi degl mi plasenta parcalari dusuyo galiba googleden baktm normal yaziyor
Gul_27 Hacerozcn doktora görunun bence benim ebem yoğun kanama ve koku oldu zaman kadın doğum doktoru na söle dedi
Gul_27 Ebus2045 benim iki gün yoğun idi daha sonra leke olarak gün içinde bı iki defa geliyo okadar dün bı hafta oldu doğum yapali
Gul_27 _Aslihan-Dmrts bunu bilmiyordum doktorum işinde çok başarılı demekki benimde içim iyi temizlenmis