Dileksue Kaç gün istirahat raporu alabiliyoruz aldığımız rapor doğum iznimizi etkiler mi ben ağırlaştıgım için 32. Hafta öncesi istirahat raporu almak istiyorum daha önce 12 gün rapor kullandım
melekmommm Dileksue ben 32 . Haftadan önce 20 gün kullandım bittiği gün tam 32 haftaydı hemen çalışamaz raporu aldım. 40 gün hakkımız var ben kullandım valla hepsini.
S-D gamzecgr merhaba hocam bu 40 gün raporu doğumdan önceki hakkımız mı?Yani 32.haftadan önce kullanabileceğimiz rapor hakkı mı
Dileksue melekmommm 27 gün kaldı benimde rapor hakkı onu da parça parça alıp 32de direk çalışamaz almak istiyorum ama farklı doktordan alsak problem olmuyor dimi
Aseeeee Hanımlar 32. Haftam haftaya çarşamba başlıyor ben pazartesiden gitsem verirler mi çalışamaz raporu o gün 31+6 oluyor sanırım illa bir iki gün için normal rapor almak gerekir mi? İlla tam 32’de gel mi derler?
Aseeeee Dileksue aynı doktordan en fazla 20 gün alabilirsiniz farklı doktorlardan da toplam 40 güne kadar alabilirsiniz
Tinii_minii_mom Merhaba hocalarım. Ben 20 günü aynı anda almak yerine 5-5-5-5 alayım diyorum bu şekilde veriliyor mu? Aile hekimi normalde10-10 veriyor toplam 20 gün ama bunu 5günlüğe çeviremez miyz