Emsl Günaydın gece sağ kasık ta bıçak gibi bi ağrı oldu şuanda hafif var 5 aylık şuan bebiş normal mi yaşayan oldu mu
Elifdddd Emsl var canım bendede var o mefes alamıyordum girdiğinde adam atamıyordum 3 gün sürdü adım adım aatarken suan da mesela genelde benım sağ kasıkta ağrı hissediyorum demekki normal
Mmnj Emsl yemn ederim aynısını yaşadım geçe sag tarafımda bir ağrı girdi lavaboya bile zor gittim asla yatamadım agrım vardı sonradan hafifledi sabaha karşı uyudum ilk defa dün oldu 6 aylıgım bnde 26+5
Emsl Elifdddd Canım aslında doktoruma sordum da normal dedi kanaman olmadığı sürece dedi ama telaş yaptım
Elifdddd Emsl bendede var o telaş bugün iyiyim mesela ama bi girince üç gün ağrıyor öyle böyle bitirciez günleri sağlıkla gelsinlerde🤲🤲🤗
Mmnj Acemiiiii 1 gün yasadım sâdece ağrım bi gün oldu bugün çok rahat uyudum kesintisiz sükür arada çok hafif oluyor hmn geciyor yarın hastaneye gtcm bnde kontrolüm geldi zatn birde sorum Dr uma bu durumu
Mmnj Kızlar karnında bacagında kaşıntı olan varmı ve birden elim ayagım buz gibi anlamadım yaşayan varmı