Eylul24 Merhaba arkadaşlar yarın 35 olcaz ama kasık ve belimde adet olacakmış gibi bir ağrı var şiddetli degl ama normalmi sizce
koalamiyim Eylul24 korkutmak istemem ama benim de dün öyleydi önemsemedim, sabah uyandığımda kanamam oldu şu an hastanedeyim. Nst’de sancı çıkmadı ama nişanım gelmiş sanırım
nefessmommm Eylul24 benim de aynı şekilde ağrım olmuştu 34+3 de acile gittim sancm çkt ebe bu sanci açilma yapabilir demisti yarın kontrolün varmis bi dua al hafiflemezse git bence
Elzem123 Eylul24 bende 34+6 dayım nasipse yarın kontrole gideceğim. İlk defa nst gireceğim. Bu dedikleriniz bende de nadiren oluyor. Özellikle çok yürüdüğüm ya da yorulduğum zaman alt karında çok fazla sertlik ve ağrı hissediyorum. Kızım baş aşağı pozisyonda ama alt karında nerdeyse vajina kısımlarında bile hareketlerini hissediyorum sizde de öyle mi?
Bebisannneessi Eylul24 34+3 deyiz, alt karnimda ağırlık, adet ağrısı gibi ağrı, aşırı şiddetli bel ağrısı, yürürken ayak tabanlarim acıyor ve elim ayağım şişti bu şikayetlerim var 😑
Mavi05 Sakın ihmal etmeyin aynı olayı daha cuma günü yasadın meğer doğum sancısıymış nst de çıktı serumla durdurdular bence hemen hastaneye gidin
Eylul24 @koalamiyim geçmiş olsn kaç haftaliktinz hafif ve ara ara olduğu için bende önemsemiyorm gitsemmi bilemedm ki 😌
koalamiyim Eylul24 34+3 🥲 benim yürüdükçe ve oturunca artan bi ağrı ve baskı vardı meğer bebeğin kafası kanala girmiş dinleniyorum bakalım. Hafif ağrılar olabiliyormuş benimki de sancı değil bebeğin yaptığı baskıymış 😬
Azemmoms Benim kaşık değilde bacaklarımın köklerinde bir ağrı var genitale doğru 1 aydır falan oluyor başka bir ağrım yok??
Eylul24 @Elzem123 bel ağrısı bende de sürekli oluyor ayakta durdugum zaman ve biraz yürüdüğüm zaman kasık ağrısı bugün ilk defa oldu 1 2 saat falan aralıklarla sürdü şimdi geçti bel ağrısı hâlâ var ama evet bendede vajina ağrısı çok oluyor