Ruya_cay bilmiyorum, ama anneler bisey sorabilir miyim . ben daha yeni evliyim , 10 gun sonra 2 ay olucak hasta olmadım hamile olup olmadigimi nasil bilebilirim anneler
Ruya_cay Edaaa123 bu uygulamayi kullanmayi tam bilmiyorum , kan testi verdim gecen hafta carsamba negatif cikti , ama hasta olmadim ve sut beyaz akinti oldu
poyrazin_annesi28 Ruya_cay Tamam geçen hafta demişsin erken gebelik testi al evde yap 🌸 Sağlık ocağında yine kan ver. Başka türlü bilemezsin ki hamileligini
Ruya_cay poyrazin_annesi28 evleneli bir ay oldu , adetim 10 gün sonra 2 ay olucak . 10 gün daha beklesem bişey olur mu acaba
gata Tekrar kan ver canım. Ama pozitif olsaydı kanda çıkardı bence. İlişkiyle birlikte regl düzeni değişebiliyor. Onla da alakalı olabilir olmazsa doktora git
poyrazin_annesi28 Ruya_cay Yani bişey olmaz tabi ama öğrenmek için de test gerekli 2 aydir adet gormuyorsan bence yine de bı kadın doguma görün
gata Ruya_cay beklemen şart değil gebelik varsa doktor da görür zaten yani çok kafana takıldıysa gidebilirsin. Test yap hala negatifse strese bağlı ilişkiye bağlı olabilir
Ruya_cay poyrazin_annesi28 amin inşallah 🤲🏻 az önce az bi kan geldi , yerleşme kanı diyorlar ya o ne acaba bi bilginiz var mı hamile olunca böyle az bi kan gelirmi
Mariaa Ruya_cay kan devam ediyosa adet olmuşsundur Bende yerleşme kanaması olmadı hamile kalınca cnm benımde adetlerım uzun sürüyordu 2 3 ay olmadığım zamanlar olurdu O strese baglı oluyo genelde Ama doktıra kesınlıkle gorunmelısın Hamileysen zaten kesen şuan goruncek buyuklüktedir 😘🙏
Ruya_cay Mariaa yerlesme kani ise doktor bunu suan bile bilir mi az az gelir dun de az bisi pembe acik pembe akintiyla karisik oldum.