Sekine24 Kızlar yumurtadaki salmonelanın hamilelere yazsak olduğunu oğrendiğim günden beri yumurtayı tam pişirip yiyorum hatta mayonez yemiyorum pastorize arayışındayım şimdi. Ama canım inanılmaz sahanda yumurta çekti sabah kahvaltıda bitane yedim şimdi bakteri olduğunu bildiğim için yavaştan midem bulanlyo bikeresinde mayonezde yemiştim mayonezli salata suçluluk duyup midem bulanmıştı aynı şeyi yaşıyorum acaba zararı olurmu?
balevlatlarim3535 Sekine24 bukadar takıntılı olmayın bence kendinize zarar verirsiniz. Böyle devam ederseniz bebeğiniz doğduktan sonra daha da zorlanır bebeğinizi de yorar ve uzersiniz. Sahanda yumurtayı iyi pişirip yemek kadar doğal birşey yok. Herkes yiyor hiçbirimizin çocuğuna sahanda yumurta yedi diye birşey olmadi.
momness Sekine24 ben nerdeyse herhün yiyorum ve piştiğinde asla zararı yok faydası çok tereyağlı yumurta yedim durdum gebelikte :)hala yiyorum bebişe baya yarıyor.. :)
myangelson Sekine24 herkes yazdığını yanlış anlamış sarısını pişirmeden göz yumurtadan bahsediyorsun. Ben hamileyken yemiyordum onu doktor yumurtayı tam pişirerek ye diyordu. Ama bir kereden birşey olmaz bence canım
ParodiMom Neredeyse iki günde bir tereyağlı omlet yapıp yiyorum bence yeteri kadar da pişiriyor bir sorun olmaz canım
Sekine24 myangelson teşekkür ederim evet hatta google da arattım sahanda yumurta görsellerini sarısı tam pişmeyen göz yumurta işte neden omlet anlaşıldı bilemedim)
elifsen Bu derece ince düşünmeyin bence :) hamileliğinizin tadını çıkarın. Yurtdışında hamile olduğunu bilmeden aylarca neler neler yiyip içenleri anlatan bir program var onu izleyin, maşallah çocuklar sapasağlam.
myangelson Sekine24 rica ederim, ne bileyim bende aslında sahanda yumurtayi direk göz yumurta olarak bilirim öyle geçiyor normalde ama herkes farklı olarak biliyor olabilir belirtmek gerek sanırım 😊