BuketArslan Kizlar merhaba genital sigillerm varmış o yuzden sezaryen olacgmz.neler onerirsnz kolay rahat toparlanmam için
sudamlasi BuketArslan doğuma gitmeden bi gün önce full sıvı beslenin özellikle kayısılı meyve suyu için kutu kutu. Büyük tuvalete çıksanız çok avantajını görürsünüz sezeryandan önce👍🏻 sonrası içinde sürekli su için ve yürümekten korkmayın
Arenbebek Ben dun oldum canim genelle sezeryan . Kesinlikle birseyler icip yuru ilk kalkma zor oluyor ama dirayetle kalk ve yuru hep yuru gaz cikar cok onemli bol yurursen gazin rahat cikar ve cabuk iylesirsin sezeryanin tek zorlugu gaz sancisi cunku 2. Gun bugun benim hic dikis agrim falan yok
Bahar11mucize Arenbebek genel olmayı kndinizmi istediz şimdi herkes spinal falan oluyo doktorı öneriyomuş bnim sonumda sezeryan büyğk ihtimallebnde genel olucam spinal olunca ekstra ücret talep ediyo çnkü
sumeyyezumra BuketArslan benim yengemde de genital siğil vardı doktor normal doguma engel degil dedi. ama bebegin suyu azaldigi icin mecbur sezeryan oldu