8mucizem8 29+3 olduk bugün belimde şiddetli ağrı var asla yatamıyorum sanki midem ağzımdan çıkacak gibi sürekli tuvalete kalkıyorum ve karnım o kadar sert ki iğneyle balon gibi patlatasım geliyor göğüs kafesime de baskı yapıyor çünkü 🥲🥲
Funda_yucel2 8mucizem8 bu haftalarda öyle olması gayet normal asıl mesai bu haftalardan sonra başlıyor zaten :)
Ellove 8mucizem8 şiddetli ağrı hissedersen bir acile git derim benim ne zaman siddetli agrim olsa sirtimda kasigimda enfeksiyondan oldu bilginiz olsun
Nuraaa 8mucizem8 ben de 29 haftadayım karnəmən büyümesi ile agrı belime vurdu testlere bakıldı enfeksiyon yok ama belim kitleniyor yani yavas yavas haraket ederek yerimden kalkiyorum veya sag sol dönüyorum s Son aylar adamı cok yoruyor cok Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin amin
8mucizem8 Funda_yucel2 ilk 3 ay mide problemleri son 3 ay da bu problemler 🥲 Sanırım ben ikinci 3 aylık dönemi daha çok sevdim hem daha çok iştahlıydım rahat rahat da uyuyordum
8mucizem8 Nuraaa bele büyük baskı var ve benim karnım içeriye doğru genişliyor kalçam ve sırtım daha da genişlediğini farkettim
EsraifciUur 31+3 uyuyamıyorum her gece her gece istisnasız uyanıyorum ezana kadar ayaktayımm😫 midem deliniyor 🔥. İşin kötüsü çalışıyorum gündüz de çok uykum geliyor 😫
8mucizem8 EsraifciUur ya evet zaten sürekli aynı tarafta uyumaktan da uyuyamıyorum yüz üstü veya surt üstü yatmam lazım ama en zararlı yatış pozisyonları 🥲