Aysenurdesign Göğüslerim küçük ve çok büyümedi öyle süt olur inşallah diye düşünüyorum sürekli yaşayan var mı
Elifcanblt Bende 33.haftamdayim ve benimde goguslerim buyumedi kararma oldu biraz . diyorum bunlar da sut var mui imkansız çocuk nasil emecek diye ama vardir inşallah doğumdan sonra gelir diye düşünüyorum 😊 Aysenurdesign
Youngmotherr Aysenurdesign benim ilk zamanlar göğüslerim çok sertti sütüm vardı tabi elhamdülillah şimdi göğüslerim indi ama yine de sütüm geliyor çok şükür bunun göğüs büyüklüğü küçüklüğüyle alakası yok canım ❤️
Funda_yucel2 Aysenurdesign 32 haftalık gebeyim benimde göğüslerim küçük aynı düşüncedeyim diyorum burda ne kadar süt olabilir ki çocuk doymaz 😂
Ellove Aysenurdesign benim goguslerim 90 oldu ama sütüm gelmedi yani onunla hiç alakasi yok. Ufak memeler daha cok süt topluyormus hatta bilginiz olsun
turkuaz_ Aysenurdesign memenin büyüklüğüyle sütün alakası yok süt gercekten genetik ben ona inanıyırum evet bol su ile çoğalıyor ama bazen naparsan yap olmuyor hiç kendini kasma olucaksa olue olmaSa olmasın napalım