Minalina Arkadaşlar ikiz gebe olduğumu ve normal olarak doğurmak istediğimi daha önceleri burdan çok yazmıştım.doktorumuda bir türlü ikna edemiyordum neyse sonunda perşembe gününe kadar beklerim bebeklerin gelmezse ameliyat ile alırım dedi bende mecbur kabul ettim.👿 Öncesinde de Son kontrole salı günü eşimle birlikte geldik.yolda gelirken iki kişi gidip dört kişi dönmek ne güzel olurdu falan diye konuşuyoruz. herşey yolunda bende tık yok içimden Allah'a yalvarıyorum bebişlerim kendi isteğiyle gelsin sancılarım başlasın ve normal yolla gelsinler diye. Gittik hastameye nst ye aldılar hemen ilk bebeğimin nst si çekilince hemşire doktora göstermiş. Doktor da yanına çagırmış gittim odasına daha önce yapmadığı ve davranmadığı bi şekildeydi içimde bir korku başladı. Alttan muayene edeceğiz dedi sancıların var farkında değil misin dedi ben şokkk😨😧😧😧 açılmam 4 cm olmuş Ama ben bunların hiç birini hissetmiyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yatışımı yaptılar hemen. Odaya geçtim eşimi eve gönderdim valizimi getirsin diye🤣 aksilik buya annem evde değilmiş arıyorum ulaşamıyorum kaynanam da o sabah bi taziye ziyaretine urfaya gitti anlayacağınız odada yalnız başıma kaldım doğumu beklemeye 😃sonra oturmadım yerimde tabi burdaki arkadaşlarımda doğumda yaptıkları gibi egzersize başladım hiç oturmadım sadece nst çektikleri zaman yataktaydım. Onun dışında felak nas ayetel kürsü ve inşirah okumaya başladım. Doktorum da ara ara gelip kontrol ediyor du 5 cm sonra 7sonra dediler ki hadi doğuma 😅😕😧😧😧😰 annemler ablamlar yetişti ama kayınvalidem ve kayınbabam yetişemedi ilk torunlarının doğumuna🙄. Sonra bana bir ilaç verdiler benim dilim damağım kurudu o kadr susadım ve acıktım ki anlatamam bi an önce doğsalarda kebap yesem diye düşünüyorum 😁😁SONRA doğum sandalyesine çıkardılar hala o an doktorum emin misin bu iş riskli ve tehlikeli diye beni vazgeçmem için ikna etmeye çalışıyordu ama ben Rabbime sığındım içimde bir güç hissi yaparsın diyordu bana. Ameliyathanede aynı zamanda hazırlandı her ihtimale karşı ve doğum başladı. Ebeler sancın başlayınca ıkın diyordu ama ben sancı hissetmiyorum ki sağolsun ebeler karnıma dokunarak sancılarımı hissetiler ve ıkınma zamanlarımı söylediler birincinin çıkması çok çok zor oldu m Rabbim yardım etti ikincisi daha kolay oldu ve herşey bitti dedilrr sonra dünyalar benim oldu. Dikişlerim atılırken hemşireler ne istersin yemek olarak eşine yaptıralım dediler bende herşey istiyorum diye şakalaştık 💃😁sonra odama geçip bebişlerimle tanıştık ve muhteşem o annelik duygusu, gözyaşları kavuşma ve dinginlik.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin o zorlu mücadelede asla pes etmeyin derim. 💪💪Meryem ana otu zemzem suyu ve medine hurması doğum çantamda hazır bekliyordu inanarak yapar ve yerseniz onlarda işe yarıyor tavsiye ederim m☺️☺️👨👩👧👧
yagmurtpl Minalina maşallah rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin yavrularına 🙏 size bağışlasın onları bi ömür 🙏 darısı bizlere olsun sağlıkla kavuşalım bizler de yavrumuza inşallah ❤️🙏
mom02636 Minalina yaa ne güzel masallah subhanallah rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin bahtları açık olsun hayırlı evlatlar olsunlar insallah çok güzel bi Doğum olmuş 😊
Eylulmeleginannesi Minalina ohh maşallah🧿 gözünüz aydın sağlıkla analı babalı büyüsünler 🙏🏻☺️ Darısı başımıza inşallah 🙏🏻
Pnardadas Minalina maşallah rabbim size bağışlasın sağlıkla büyüsunler inşallah gözünüz aydın darısı başımıza❤