123Hamis123 Tek parmağını mı yoksa elini mi sokacak kızlar pardon ama. Ayrıca şey eşimle uzuuuun sitedir birlikte olmuyoruz ekstra daraldıgına eminim… çok canım yanacak diye korkuyorum
2prenses_masal-oyku 123Hamis123 ultrason ile bakmışlardı bana ne el ne parmak yani onu doğumda yapıyolar
ZeynepAsyaAnnesi 123Hamis123 parmağı ile yapıyor Acı eşiğine göre değişiyor bazıları acımıyor Benim çok acımıştı çok kasmistim çünkü kendimi Rahat bırak hemen 1 dakikalik iş zaten
ZeynepAsyaAnnesi 123Hamis123 size tavsiyede bulunabilir miyim İlişkiye girmiyoruz bayadir dediniz Siz kendiniz korkunuzu yenmek için parmağınızla deneyebilirsiniz veya eşinizden rica edip de deneyebilir Çatı muayenesine alismis olabilirsin
123Hamis123 ZeynepAsyaAnnesi ay teşekkür ederim ama kendime işte yapamam korkarım eşimle açıkçası bu gece keşke dedik ama benim karnım ağlıyordu huzursuzdum işte kötü oldu yaa ☹️
Kurabiye-Annesi2 ZeynepAsyaAnnesi bence bu cok saglıklı bir durum degil mikrop kapma durumu olabilir bagzı çatı muanelerinden sonra dogum başlayabiliyor bence bu saglıklı degil