Aysegull123 Merhaba arkadaşlar 20 haftalığım detaylı ultrasona gitti 28 mm çıktı rahim ağzı uzunluğu kendi doktoruma gösterdim ağır kaldırma dinlen yolculuk yasak dedi başına gelen varmı neler yaptınız kaç haftada doğum oldu
Ay3 Aysegull123 16 haftaligim gecen hafta 47 mm idi bu hafta 33.9 olarak ölçtuler. Ama dr uzunlugun iyi dedi bana gore kisalmis gibi, anlamadim
Birbahargunu Aysegull123 progestan takviyesi alabilirsiniz ayaklarınızı az yükseğe uzatıp dinlenin dinlenince uzuyor çok değişken bir şey aşırı bir rahim ağzı yetmezliği sorunu yoksa dinlenmek çözüyor 25 altı müdahale ediliyor ama haftaniz 20 ye gelmiş progestani doktorunuza sorun isterseniz
Minikdederler Benim 21 mm çıktı. Doktor yürüyüş iş yorulacak hiçbir şey yapma dedi 29. Haftadan beri 2 cm açıklıkla bol bol dinlendim. 36. Haftaya girdiğim gün doğum yaptım.
Melike_4949 Aysegull123 bugün perinatolojiye gittim ölçüyü söylemedi ama normal dedi gerçekten hiç önemsemediler karnı bir hafta önde onu daha çok önemsedi hemen şeker yüklemesi istedi 🤷🏻♀️
Melike_4949 Aysegull123 korkma canım akışına bırak herşey olucagina varır dikkatli ol yine yorma kendini fazla ilişkide yapma bu dönem bence Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Aysegull123 Melike_4949 doktorda smypedi ilişki yasak dedi dikkat ediyorum bakalım inşallah zamanında gelir