Zehra1212 Hanımlar süt yapıyormu bu büskivi ona göre yiyeceğim boşuna kilo almayayım deneyen etkisini gören var mı
alitalia Zehra1212 sağlıksız bir yiyecek ancak boşa kilo yapar. Süt yapan bir sürü sağlıklı gıda var onları tüketin
Slnaycn Zehra1212 belki herkeste farklıdır ama bende bulgur pilavı hoşaf bir de dereotu baya süt yapmıştı 🌸
Amigurumi Slnaycn bulgur bebekte çok gaz yapar portakal mandalina çok acılı çok baharatlı yiyecekler soğan mercimek nohut fasülye tüketmekte bebekte çok gaz yapıyor malesefki 😕
ZeynepAsyaAnnesi Zehra1212 kuru dutu iki kaçık suyun içine atıyorum biraz kaynatıp soğuyunca içiyorum Bulgur ,tahin helvası ,soğan ,hurma ,badem ,ceviz bunları tüketiyorum ben bebeğimde de yan etki yapmadi şükür
kayra21 Zehra1212 kızımı özel hastanede doğum yaptım sezaryen ile odaya geldikten sonra belli aralıklarla bir bardak kayısı hoşafı yanında da 6-7 tane petibör bisküvi getiriyorlardı. O zaman sormayı akıl edemedim süt mü yapıyormuş 😅
Kubra-ulas Zehra1212 sezaryen doğum yaptım üç gün boyunca sütüm gelmedi. Doktorun önerisiyle bestlak diye bi damla var bir günde 20 damla suya damlatıp içiyorsunuz. Onu kullandım ek olarak rezene çayı, kayısı komposto. Bunları içtim ve dördüncü günde deli gibi sütüm gelmeye başladı. Bestlak damlanın baya etikisi oldu. Üç ay oldu hala kullanıyorum.