Bebegimibeklerken__ Hastaneden geliyorum düzenli sancılarım çıktı ama yeterli değilmiş açıklığım da yok eve yolladılar. Neler yapabilirim şu an küvete oturdum sıcak su doldurdum bekliyorum 😁 önerilere açığım
Semila Bebegimibeklerken__ 😁 küvette beklerken de happymom mu 🙈 ay hoşuma gitti ondan yazdım tebessüm ettirdin 🤗 inşallah kısa zamanda sağlıkla al kucağına hayırlı doğumlar şimdiden 🙏🏼🙏🏼
Aryam2019 Bebegimibeklerken__ ufaktan perine masaj yap lavanta yağı veya hafif yağlar varsa bol bol yürü alan darsa apartman merdiven in çık sürekli hareket halinde ol sonra bana dua et🙏
bsrdmlpnr Bebegimibeklerken__ doğum yapmadım kuzum ama okuduklarım kadarıyla beline bol bol sıcak su dök ve ya sen yada yanında kim varsa ovalasın açılmaya yardımcı oluyomuş bide otur kalk bol bol. Allahım bi avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻
Bebegimibeklerken__ Aryam2019 perine masajını 2 defa yaptım. Ama bugün o kadar çok parmaklandım ki elleyemeyorum artık oraya 😂 bi de doktor çatı muayenesinde elini bilerek fazladan soktu 1 cm o açtı beni 😂 hassas şimdi narin bedenim 😁
Izm123 Çömelme hareketi yap bol bol bide göğüslerine ilik su tut masaj yap göğüsler uyandiginda sancilar artiyor
Rabia89 Dünde kardeşime aynısını dediler geri eve yolladılar hala doğurmadı . Allahım bi avazda kurtarsın sizi
Eylulmeleginannesi Bebegimibeklerken__ çöm-kalk yap merdiven in çık rabbim yardımcın olsun kolaylıkla kurtarsın insallah 🙏🏻Suyun falan mı geldi de gittin sadece agrı olduğu için mi gittin
Bebegimibeklerken__ Eylulmeleginannesi yok suyum gelmedi sancı tuttu tabi yeterli değilmiş ama çeken bilir çok fena
Eylulmeleginannesi Bebegimibeklerken__. nasılsın naptın acaba merak ediyorum insallah Hersey yolunda gitmiştir 🙏🏻