Smyyepolat Arkadaşlar Son adet tarihimde bu hafta olarak 38+1 haftalık hamileyim.Ama malesefki ultrasonda 38+6 haftalık olarak çıkıyor sizce hangisi dogrudur?
busraayksll Smyyepolat 2 hafta önde veya geride olması sorun değil diye biliyorum ben doktor daha iyi bilir tabiki ama geride olmasından çok çok iyidir
Hatice3342 Smyyepolat ben kadın doğum sekreter bu fark sorun değil . önemli olan usğ ölçüsü.ölçümde ciddi fark yok
elifaras_01 Bebeğin vücut yapısına göre öyle gününü fazla söyleyebiliyorlar ama sıkıntı gelişmiş demek bu bende 24 haftalığım ama 25 gösteriyor 😇 Korkulacak bi durum yok ama
Egeminannesi AyseguL01 ya bu son adet göre hesaplıyorlar ondan bence bı hafta fln oynaması normal sonuçta adet olduğun gün hamile kalmiyosun hangi gün kaldığın belli olmuyo
Smyyepolat @Elo__35 son adet tarihim dogru benim 30 eylul olarak gözüküyor ama ultrasonda bay ileri yani hangisi dogru tam olarak onu çözemedim.
Smyyepolat @elifaras_01 guzel benim için tam olarak aslinda bu benim 2ci gebeligim ilk gebeligimde böyle birsey görmedim oyuzden şaşırdim hangisi dogru diye😂🥰
Smyyepolat @Egeminannesi ben biliyorum işte hangi gün gebe kaldigımı 07.01.23 tarihinde ve bu tarih cikinca 30 eylul olarak ortaya cikiyor tabikide nekadar hesaplama yaparsak yapalım eninde sonunda öyle böyle geliyor😊
Egeminannesi Smyyepolat benimde 3hafta önde gidiyor dedi şekerden fln şüphelendi bsybcikmadi günün mu yanlış dedi yok dedim biliyorum kaydetmiştim hep oldigim.tarihi 😆😆