Muhkub60 Normal de çam Sakura da düşünüyordum yalnz geçen hafta oğuz beye gitme kararı aldık eşimle 2 sezeryanım var kasılmlarım çok oluyo çam Sakura devamlı serum verip yolluyor dikişlerim için endişe edince oğuz beyin görüşü nü almak istedk. Adalat başladik Cuma çağırdı sancı çıkarsa doğuma alıcak. 37+0 ım şuanda. Bi önceki gebelkte bilgede doğum yapmıştım oğuz beyde. Doktorluğu çok güzel ondan yana bi sorunm yok dikişlerinden de çok memnundum ilkine göre çok düzgün oldu dikişlerim. Bnm kafamda soru işareti hastanenn ameliyathane nn vs. Hijyen durumu nasıl? Hastanye ilkkez gittim biraz küçük bi yer. Ama pis bi ortam değildi ilk izlenim.
Mortutkunuyumm Muhkub60 küçükköye gitceksen avrasya hastanesi var gazıosmanpaşa avrasya hastanesi diye geçiyor kesinlikle oraya atilla hocaya,memnun kalıcaksın,asya hastanesi poliklinik gibi bi yer odaları cok kucuk ya,
Yas3ming Muhkub60 benim yeğenim 2019 yılında prematüre doğdu ve asya hastanesinde 1 ay yoğun bakımda kaldı çok güzel ilgilendiler çok güzel baktılar bize en zor gelen bebekten uzaktan kalmaktı onun haricinde hastaneden hiç pişman olmadık.
Zeeynep1 Muhkub60 yani yengem iki doğumunu ordayapti bir sıkıntı yaşamadı. Ama sezeryan degildi.ben bilge de dogum yaptım bilge de o kadar temiz değildi yani ordan kötü olduğunu düşünmüyorum. Bende sırf doktorum bilge de diye gidiyordum. Oğuz bey gercekten mukemmel bir doktor
Muhkub60 Bebekleri sebepsiz yere küveze alıyolar gibi şeyler okudum ve hastane enfeksiyonu olan varmış böyle şeyler le karşılaşan var mı?
Muhkub60 Mortutkunuyumm bu saatten sonra tekrar değiştiremm ki canım ya. Bide bn normal de küçükköyden taşındım Arnavutköy de oturuyorum. Sırf doktor iyi tanıyoruz biliyoruz diye oraya gittik
Muhkub60 Dilekberen486 öğrenemedim henüz ama burda okuduğum kadarıyla normal 11 sezeryan 15 yazmişlar. Tabi her doktor aynı mı bilmiyorum siz hangi doktora gidiyosunz? Sezeryanmı sizinde
Muhkub60 Dilekberen486 oğuz beye gitmeden bir gün önce çam sakura ya gittim sancım çoktu artik almaya karar verdiler. Şuan 11 günlük bebişim🥰
CanSerrr Muhkub60 oğuz beye gıdıyorum bende 6 buçuk ayımız doldu arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldı bende doktoru çok sevdim dikişleri hiç belli bile değildi çok güzel ilgilendiler ama kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum