Edavezeko Merhaba arkadaşlar bebğim 16 günlük çok gaz sancısı var doktorumuz kolik bebek olucak dedi görseldeki ilacı bize yazdı ama fayda etmedi sizin bildiğiniz veya tavsiye edeceginiz bir ilaç vami
himne_ Edavezeko incia’nın gazlı bebekler için bir masaj yağı varmış bugün gördüm kullananlar epey memnunmuş ben de ihtiyaç olursa diye kaydettim, allahım sürecinizi kolaylaştırsın inşallah 🤲🏻
Mry02 Edavezeko zinco ve biogain ikiside çok faydalı ve uygun yiyenlerim ve benmm bebeğim çok gazı vardı bununla büyüdü
Sedack Edavezeko arkadasımın bebeginede 4 ay kolik bebek vs dedi doktor. En son baska doktora gitti reflüsü varmıs bebeğin o yüzden kolik sanılmış
Mry02 peri5860 znco ve biogain kesinlikle tavsiye ederim bitkisel diyip ilk en pahalısını veriyorlar hiç bir işe yaramıyor kuzenim doktor bana bu ikisini söyledi kesinlikle tavsiye ederim
Edavezeko Sürekli ıkınıyor durumda mesaja felan izin vermiyor sürekli ağlıyor sonra ağlamaktan yorulup uyuyor ne yapıcaz bilmiyorum arkadaşlar
Egeminannesi Edavezeko çok zor Allah yardımcın olsun youtubeda gazlı bebekler için. Sesler oluyo onlardan açın bı de salıncak var sa iyi geliyo havada asılı olanlar
Damla Edavezeko kolik için nasıl olur bilmiyorum ama gaz sorunu yaşadığımız zaman nurse harveys colex şurup var gaz için onu veriyorum 20 dk sürmüyor rahatlıyor kızım sıkıntısı kalmıyor