User2904 Merhaba anneler ve anne adayları. Size bir şey sormam gerekiyor. Hamileliğimi iki gün önce öğrendim uygulamaya göre de 3 haftalık daha. Yarın uzun yolculukla tatile gideceğim sizce herhangi bir sorun olur mu denize falan girsem bir risk olur mu henüz hiç doktora muayene de gidemedim hafta sonu denk geldiği için lütfen. Beni aydınlatın 😢💙
yusufalpmom User2904 canım ilk aylarla son aylar pek önermiyorlar deniz meselesine gelirsek havuz olursa kesınlıkle girme
mombarbie_ User2904 denize girilebilir ama çok uzun süreler içerisinde olmayacak şekilde ve mayo bikini vs ıslak kalmayacak değiştirmeniz gerek enfeksiyon vs açısından uzun yolculuğa gelirsek 1bucuk 2 saatte bir mola verip yürüyüş yapmanız gerekir
Maysa41 Daha çok yeni bir gebelik sizin öğrenmeniz şans. Ama sağlıklı olması tabi ki çok önemli siz dikkat edin yinede
Bimiyendis Bana uzun yolculuk yapmamaya çalış, yapacaksan da gündüz yap demişti. Havuz deniz farketmeksizin yüzde, hamama saunaya girme, kanaman olursa anlayamazsın demişti. Ben 2 kere 15 dk yı geçmeyecek şekilde girdim bir sorun yaşamadım
User2904 Bimiyendis ay bende gündüz yolculuğu yapacağım kendimi yormadan hemen suya girip çıksam bile yeterki ama yine de tedirgin oldum teşekkür ederim yanıtınız için ❤️