Senayuzuntas Kızlar yarın 39 haftalık olcam ne agrı ne sancı gelmeye niyeti yok nişan beklemekten su beklemekten bir hal oldum ne yapsam akıl verin
Gonuel49 Senayuzuntas selamlar 40+2 den 😅 arada sancılar, kasılmalar hariç hiç bir belirti yok. Ne nişan ne su ne açıklık 😒 geceleri çok kötüyüm ağrılarım çok artıyor gece. 8 güne kendiliğinden gelmezse suni sancı vericekler. Bakalım bekliyoruz 🤍
Fatmanur8 Senayuzuntas bi şey sorucam ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz şu an 39 haftalığız ya şu an hani merak ediyorum
Senayuzuntas Fatmanur8 ayy valla bekle bekle bir tuhaf oldum kendimi dinliyorum artık agrım mı var sancım mı var diye
Fatmanur8 Senayuzuntas bende öyle 🥲ve çevremdeki herkes doğurmamı bekliyor bende gram bi belirti yok nasıl olucak bu doğum merakla bekliyorum
BabyX Senayuzuntas yok. Ara ara regl olacakmışım gibi sancı oluyor bazen karnım sertleşiyor o kadar sizde var mı?
Senayuzuntas Gonuel49 Bnde yarın gidicem bakalım karnım kasılıyor sadece benim devlette bebekle ilgili sorun yoksa 41 e kadar bekliyorlarmış beni korkutuyor
Senaa25 Bende yarın 39 olacağım aynı şekilde hiç bir belirti yok sanki böyle devam edecek gibi 😟 hep hamile mi kalacağız 🤣🤣🤣
Sedack 39+2 normal dogum olacagı icin bekliyorum. Bebeğin kafası asagıda ama kanala girmedi daha 2 cm açıklıgım varğ
Senayuzuntas Sedack Benimde kafası bayadır aşağıda yarın ögrencem kanala girip girmediğini benim doktorum acıklık kontrolu yapmıyormuş özellikle 2 doğumlarda o yüzden acıklık da bilmiyorum
Nurperiiii Bende 39 oldum ama ara ara kasılmalar hariç bir belirti yok 1 cm açıklık var ama ne zaman gelir bilemiyorum