peri5860 Seher_coban ilk üç gün ağrı oluyor merak etmeyin geçiyor zamanla bebek emdikçe ağrı azalıyor
Papatya_kokuyo5 Seher_coban bi kaç gün baş ağrısı kalmıştı bide adet ağrısı gibi doktorum normal dedi rahim toparlanma sürecinde ağrı olabilir
Syavuzs Seher_coban hiç öyle bisey olmadı bende ağrı bıraktığınıda ilk defa duydum suan 🙄 belki de ondan kaynaklı değildir yani
Bilge_11 Yani şu normal doğumdan kalan eserler de bitmek bilmiyor. Bir de en iyi doğum şekli olacak. Epidural alsan etki, suni verseler etki yaratıyor. Dikişler zaten başlı başına bir sorun. Neye karar verelim bilemedim
Syavuzs Bilge_11 valla açıkcası iyi ki normal doğum yapmışım . Tamam herkeste aynı olmayabilir ama bence sonrası daha rahat diye düşünüyorum hiç bir etki de kalmadı bende . Epidural almadım ikinci gebeliğimde de almayı düşünmüyorum. Bir tek onun için bel ağrısı bıraktığını duyuyordum o yüzden hiç yeltenmedim.
Seher_coban cokkasmabeabi ben kesin kalıyor anlamında bir şey demedim sordum sadece birkaç kişiden duydum bende yeni doğum yaptım hala ağrılarım oluyor kalır mı diye merak ettim