Fsiper Sabah mide bulantısıyla uyanıyorum gün içinde devam ediyor hafif beslendiğimi düşünüyorum ama yine de midem yanıyor bütün gün böyle kıvranırken akşam bulantı iyice bastırıyor artık nefes almak istemiyorum öyle yoğun ki. Ve geceleri sürekli uyanıyorum uykuya dalmam da çok zorlaştı. Sabah bu halde işe gidip eve gelip dinlenemeden yine aynı döngüye girmekten çok yoruldum. Mide bulantınızla nasıl başediyordunuz :(
Erham Fsiper ilaç kullanarak dr bana zofran 8 mg verdi. Biraz olsun ferahlatti. Birde suya taze zencefil dilimle gün içinde tüket o suyu. Ve eğer çok zordaysan rapor al
1850 Fsiper dıger bulantı vs hıssı normal de uykusuzluk ve dalamama şikayetınız cok erken başlamıs. Bulantı için danışın doktorunuza uygun bır ılac baslatır dayanamayacak gıbıysenız
AygyulSina Fsiper ben ilk haftalarda peynirli makarna bastiriyodu mide bulantimi oyle geçirmiştim ben ilk zamanlari bir dene istersen
Fbd Fsiper rica ederim 😊 bende işe yaradı 4 aylıkken geçti arkadaş var oda şuan beş aylık uyanınca ağzına aşıyor Sakız’ı yatana kadar o benden ağır geçiriyor bulantıyı mesela ama çok faydasını gördü oda 😊 inşallah senşnde geçirir canım