Gizemdagci07 Kızlar 32+2 haftaligim afedersiniz ama sizde de böyle cökelegimsi yeşil akıntı oluyor mu nasıl süreç izlediniz yarın doktor kontrolüm var
xbebegimx Gizemdagci07 32+3um yesil degil ama sarimsi oluyor 12. Haftadan beri ara ara fitil kullandim yine de gecmiyor bu hafta daha da cogaldi sanki
Yazgulu62 Gizemdagci07 benımde oluyo bu aralar 33 +0 yesılımsı ve çökelek gıbı bazen sıvı su gıbı anlayamadım doktora sordum ıdrar tahlılı yapalım dedı sonra yapmadı anlamadım bnde
AsyaCngz55 Gizemdagci07 34+1 im sadece üşüdüğümde özellikle ayaklarım üşüdüğünde beyaz bir akıntı oluyor giyinince geçiyor
Zuleyha1 Evet bende çok fazla var mantar ne yazık ki fitil kullanmama rağmen geçmiyor bir kaç gün hafifliyor sadece tekrar eskisi gibi yoğun bir şekilde devam ediyor
Yazgulu62 Heelee oo kasıntı onu hıcc solemıyorum krem suruyorum travazol oo bıraz fayda edıyo bazen hıc etmıyo
TugceRcbr Aynı sorun bende de var maalesef muayene oldum alttan enfeksiyon var dediler Donaxyl fitil verdiler ama onu vajinaya sokmak ölüm yapamadım çok kuru hap gibi yani canım çok acıdı 🙄