Huriyemustafa Kızlaarrr yardımcı olur musunuzzz . Bugün ikili test için doktora gittim ense kalınlığı 0.74 çıktı. Sizce çok mu düşük. Bilen yazabilir mi🙏🙏 bu arada 12+4ümmm🤭
Cansu10 Huriyemustafa gayet normal canım doktorun riskli bi durum görse söylerdi birşey söyledi mi o değer artınca risk oluyor Zaten 2.50 mm üzeri
Bjk19031903 Huriyemustafa bana boyle rakam vermedi doktor ense kalinligi gayet iyi sorun yok ensesi ince dedi burnuda belli dedi 😳olcusudemi varmis yaaa
Zhraaltun Canm biz burdan doktr kadar bilgili olamayz bnce doktr sana en dogrusunu soyler bilgm yok yaznn ustte kalsn die yaziyrm🤗
Huriyemustafa Cansu10 canım doktor herhangi bişey demedi ama ben eve gelince araştırdım internetten. 1 ve üzerinde yazanlar var hep. Bende korktum benimki 1in altında diye😟😟 Normal mi yani 🙏
Zhraaltun Huriyemustafa bisy yoktr Allhn izniyle stres yapma bebege zarar verrsn olmadi baska bi doktra goster icin rahat edecekse
Huriyemustafa Zhraaltun kendi kendime kuruntu yapıyorum aslında ya haklısın içimi ferah tutucam. 10 gün sonra sonucum çıkacak hayırlısıyla 👼🏻
Huriyemustafa Kelebek1 hayır kuzum iyi veya kötü demedi elimdeki kağıtta yazıyordu ben ordan gördüm ense kalınlığını 🙏
Huriyemustafa Bjk19031903 evet benimde burun kemiği mevcut. Galiba yersiz korkuyorum ben. Sonuçta o daha minicik zamanla toplar kendini. 2.5 ve üzerinde olması riskliymiş zaten 👍🏻
Zhraaltun Huriyemustafa internette herkes vsey soyluyo takilme sen kmsenn dedigine emn ol kotu bsey olsaydi drun soylerdi sana canm hc strese gripte bebegnide strese sokma rabbm saglikla kucagina almayi nasip estn
Huriyemustafa Zhraaltun sağol kuzum içimi ferahlattın. Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍