Bir-orhn Selam kızlar Allah nasip ederse Salı günü doğum yapacağım . Etrafımda sezeryan ile doğum yapanlar karna bastırıldığını ve çok zor olduğunu söylüyorlar 🙈 Biraz ürktüm açıkçası . Sezeryan ile doğum yapıp bunu yaşayan varmi varsa gerçekten çok mu zor 🫣
Zdncl Bir-orhn ben oldum 3 yil önce evet bastiriyolar ama öyle dayanilmicak bir agri olmuyor tabi ve cok uzun sürmüyor korkmayin yani
Slnrcn Bir-orhn onu normal doğumda da yapıyorlar içerdeki kanı çıkarmak için. Öyle abartılacak bişey değil doğum sancısının yanında hiçbişey 😃
Ebus2045 Bir-orhn of benimde bastirdilar ben bastircaklarinj bilmediğim için napiyosun sen diye bagirmistim ama kısa sürüyor şuan 36 haftalık hamileyim bende ve söyleyip uyusukken bastirsinlar istiyorum 🥺
mefo Bir-orhn evet bastırıyorlar ben istemedim çünkü çok ağrım vardı zaten alttan 2 parmağı ile temizledi içerideki kan çıksın diye yapiyorlar
Tugceselviii 4 sene öncesi bnmde doğumum sezeryan oldu karnıma bastırdıklarında bnm çok miğdrm bulanmıştı şimi gene 5 buçuk hamileyimm ve inanki korkuyorum çünkü ilkinde hiç bişi anlamadım belden uyuşturdum herşeyi gördümm şimdi nasıl yapsam diye düşünüyorum 🫢🫢
minik-02 Bir-orhn yapmasi kısa sürüyor saniye belki kanamanin az ve çokluğuna bakılıyor çok acı olmamıştı bende