Yagmurun_28 Merhaba kızlar 17+3 haftalığız alt kısma sancı vuruyor ve bebek karnımdan alt tarafında toplanıyor sizce bişey olur mu ? Aynı şey yaşayan var mı ?
Derinnmom Yagmurun_28 bebek aşağıda toplanıyor derken nasıl yani canım bu haftada hissediyor musun bebeği
Tessd Yagmurun_28 16+4 haftalığım şu an ben de öyle hissediyorum sol kaşığımda sertlik var resmen ve baya aşağıda gibi sanki bir sorun oldu mu sizin korkuyorum biraz 🥺
Yagmurun_28 Doktor verdi toz halinde bardak suya konup içiliyor benim zaten mide bulantımın haddi hesabı yok içmesem olur mu dedim olur ama sakla içeceğin zaman söylicem dedi yoksa verilen hepsini düzenli kullandım yani öyle keyfe keder davranmam
Yagmurun_28 Evet hissediyorum Derinnmom evet hissediyorum bildiğin kasık bölgemde toplanıyor dokununca hissediyorum
Derinnmom Yagmurun_28 bende yarın 18.haftaya giriyorum ama pıt pıt çok ufak hissediyorum ondan da emin değilim o yüzden merak ettim sordum canım
Yagmurun_28 Derinnmom ya belkide benim 2.gebeliğim 10 yaşında oğlum var ondan tecrübem var az çok ama uzun zamanda oldu ne biliyim bende şaşırdım erken biraz genellikle 20. Haftada filan belli oluyor🙂
Derinnmom Yagmurun_28 benim ikl gebelik canım, geceleri birşeyler hissediyorum. Bana sağlık ocağında hareketleri hissettiğinde gel tetanoz aşısı yapıcaz dediler emin olunca gidicem
Sumeyyealts Aynı haftalarda bende de oluyordu doktoruma sordum rahim büyüyor dedi yatarken olur genelde ayaktayken olursa bol su iç uzan demişti ama hep yatarken oldu bende
Yagmurun_28 Sumeyyealts uzanınca bişey yok ama ayakta bazen öyle bir sancı vuruyor ki bu ne diyorum 🤷🏻♀️ sağlıkla zamanında doğsunlar inşallah
Yagmurun_28 Yok canım önemli birşey değil normal dedi doktorum ☺️ sende stres yapma ben yaptım o daha çok etkiliyor 🙏☺️