Hg050616 Dugus1996 aynen bana da öyle dedi renkliden görmek istiyorum dedim bakarız ama pozisyon kötü Suan çok kötü çıkar derdi gerçekten de çok yakından aldığı için gözler ağız burun kocaman olmustı 😂 eşime döndü babası bak çok çirkin dedi eşimde bana çekmemiş öyle ise derdi 😂 tamamen duruşla alakalıymış ama midemin üstü bomboş duruyor sadece alttan yayvan bi duruşu var karnımın çok çıkmamışta zaten insanlar anlamıyor bile sizinde öyle mi ?
Dugus1996 Hg050616 benim de karnim fazla yok kendim de zayıf olduğumdan anlasilmiyo bile. Doğuma kadar yüzünü görememek meraklandiriyo beni. Zaten sezeryan istiyorum bakalım. Bide dondugunu kendin anlarsın dedi doktor nasil anliycam onu da bilmiyor7m 🙄
aslhnyz Minikdunyam benim de baştan beri 1-1.5 hafta ileriden gidiyor ama bakalım bu kontrolde ne kadar çıkacak ama bana iri demedi gelişimi güzel ama 28de gittiysem mesela 29la uyumlu diyor
Deletedmom128 aslhnyz Gelişimi çok ileride veya çok geride olmadığı sürece br sıkıntı olmaz inşallah 🙏
Minikdunyam aslhnyz bilemedim ki her doktor farklı benimki beni baya korkutuyor olabildikleri dikkat ediyorum bende
Hg050616 Dugus1996 mesela ben sağda olduğu biliyordum çünkü sağıma uzandığım gibi kasılıyordum dokununca anlıyorum bi sertlik vardı ayaklarını kollarını baskı uyguladığında hissediyorum sizede öyle anlarsınız demiş herhalde
Senos Hg050616 32+1 deyim canım bugün kontrolümüz vardı bebeğim 1873 kg ve 42 cm 👼🏻 Doktorum uzun kısa falan demedi maşallah herşey yolunda dedi 🤰🏻😌
Senos Hg050616 bilmem boşluğuna falan mı denk geldi de ağzından çıktı öyle anlamadım ya da espri tarzında söylemişse doktorun ile samimiyetine bağlı 🤗 bizim mesela yüzünü göstermezdi artık bakmıcam ümidi kesin bu kızdan derdi takılırdı 😌
Beriliko Minikdunyam özel bi beslenmeniz varmı acaba benimde erken gelme söz konusu bebişin kilosu artsın istiyorum her ihtimale karşın
Hg050616 Oyakubra aynen yaa sağlıklı olsun da bi hayırlısıyla dönseydi normal Doğum pozisyonuna yeterdi uzun oluyorsada olsun 😔
Albatros3501 Hg050616 bana 29+3 de haftada 37 cm dedi canm olsa bana da derdi doktorum çok uzun diye.
EmineIsbilir Hg050616 benim 30. haftamda 42 cm’di boyu Kilosu da iyiydi maşallah ama bunlar ne kadar doğru ne kadar net bilgi alınabilir bilemiyorum tabi :)
EmineIsbilir Minikdunyam 28 haftalık 2200 çok değil mi bebişin kilosu ,gebelik şekeriniz filan yok demi
Minikdunyam EmineIsbilir şuanda 2200 yani 31. Haftamda olmam lazım şuan ama ultrasonda 33 çıkıyoruz 28 de 1500 dü evet şekerim yüksek çıktı dikkat etmeye çalışıyorum