sunshine_ 18+5 im ard arda Bi kaç defa vurma gibi hissettim bebeğin hareketimi bağırsak hareketi değildir demi 🥰
Ilba_34 sunshine_ o haftalar da genelde sanki su içinde yüzen kayan bişeyler gibi gaz vuruşunun biraz daha kuvvetli hali gibi hisler oluyor bende öyle olmuştu ☺️ bazen vajina kısmında da aynı baskı ve vuruşları hissedebilirsiniz
xbebegimx sunshine_ bnde ilk 18+5te dirsek atmisti ufak ufak hissediyodum oncesinde ama tam usg sirasinda vurunca emin oldum :)
Mercimeek sunshine_ bebişin ilk tekmesi senin bir tık canımı acıtır şöyle ki daha önce hiç karnına tekme yemedin o yüzden ve bizim o ilk duyduklarımız hıçkırığı oluyormuş 🥹
reyhanh 17+3 teyim, seyirme gibi değildi baya dışarıdan tekmesini hem gördüm hem de hissettim 🥲🥲🥲çok heyecan verici bir şey 🫠❤️ Bağırsak hareketi değildir muhtemelen yavaş yavaş hissetmeye başlıyoruz
sunshine_ xbebegimx ya ne güzel canım Allah sağlıkla salim kucağımıza almayı nasip etsin benim ilk gebelikte kalbi durmuştu bunda da çok korkuyordum 2 hafta var daha kontrole o kadar mutlu oldum ki çok şükür 🥰
xbebegimx sunshine_ maalesef o kotu tecrubeyi bnde yasadim , insallah bu bebklerimizi sagliklica kucagimiza alirizz , bol bol hareketli bir bebek olsun insallah🤩
sunshine_ Mercimeek ard arda oldu o zaman hıçkırıkmıydı bilemedim ki canım seyirme gibiydi ama biraz daha sertti seyirmeden 😇