Izm123 Kızlar ne sıklıkla ne kadar yapıyorsunuz? Birde çömeldiginizde biraz öyle kaliyor musunuz yoksa sürekli squat gibi mi yapiyorsunuz?? Etki ediyormu açılma için?
deletedmom135 Squat öneriliyor genelde ben günde 20 kere yapmaya çalışıyorum tabi daha fazla yapmak gerekiyor
Izm123 deletedmom135 ard arda sürekli yapmamiz lazim yani ben bi yerde biraz öyle kalip yaylanma şeklinde de yapilmasi gerektigindede okumustum
Ssseval eminehilise ben düzenli spor yapıyodum hamile olduğumdan beri yapmıyorum. Bir hantallaştı vucudum spora zor alışırım😂😂
deletedmom135 Benim sıkıntılı bir hamileliğim olmadığı için 28. Haftada başladım kızlar ama bel problemlerim oluyordu ara sıra o zamanlar yapamıyordum en aktif 32 den sonra başladım diyebilirim. Çömelme hareketleri ve köpek duruşunda bacakları arkaya tam 90 derece açmak çok faydalı oluyor
deletedmom135 Bacak kramplarım içinde ayak parmaklarımın üzerinde duruyorum gece ağrıları için iyi bir yöntem kasları güçlendiriyor
deletedmom135 https://www.instagram.com/p/Bp7s18PhIs7/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=150uk2np5p3pt