Atlasss12 Ebruebos pardon adet demişim kürtaj olalı 43 gün oldu hala adet olmadım soğan suyu içiyorum hafif belirti var gelecek galiba
Ebruebos Srp53 kansızlık var bende gebelik ve kürtaj döneme çok kan verdim o yüzden vermek istemiyorum. Sabahtan beri adet oluyorum sanırım normaldeki gibi değil daha az oluyor ama kanamam var bugün
Ebruebos Atlasss12 sanırım sitresten de olabilir. Benim oluyor bugün galiba. Normale göre daha az oldu kanamam bugün. Düzene girmesi bi kaç ayı bulurmuş.Ben 2. Adetten sonra istiyorum bebek. Pıhtılaşma testi verdim sonucunu bekliyorum
Lavinyam06 Ebruebos merhabalar bende adetin 52. Gününde kahverengi akıntıyla başladı sonra kanlı gelmeye başladı ama ped kitletecek kadar kanamam yok 6. Günü bugün normal mi acaba ya sizde nasıl olmuştu endişe etmeye başladım
Ebruebos Lavinyam06 ilk ay az oldu ama normalde de az oluyor adetim çok düşünmedim. Sonra düzene girdi zaten.Farklı kanama olması normal ilk aylarda.
Minisinyolculugu123 Ebruebos ben ilk kürtajımdan 40 gün sonra adet oldum. İlk adetimde hastanelik oldum çok kötüydüm ağrıdan ziyade asla yürüyüp oturamıyordum birden kitliyodu ağrı beni sonraki aylar normale döndü her ayda düzenli oldum
Ebruebos Minisinyolculugu123 benim kürtajdan 4,5 regl sonra oldu hiç öyle bir sancı ağrı yaşamamıştım düzenli oluyordu ama. O sancıdan sonrada adet sancım olmadı eskisi gibi