Filizsz Wera bencede cihazdan yanildi yada kordonu zannetti ve yuzde doksan demisti sok oldum gidince suan kızım dort yasinda bende anlamıyorum nasl yaniliyorlar insan ikilemde kaliyor
Suhedammss Nzlcncncn bizde pipisini gördük dktorumuz çok net söyledi bak buda pipisi şeklinde bakalım
Suhedammss Nzlcncncn ben kız çıktı demedim ki hiç 😂 umarım sonradan kız demezler tabii ama oğluşum oLacak 💙
Suhedammss Suhedammss Nzlcncncn benm bı tanede kızım var 2 buçuk yaşında ondada aynı doktora gitmiştim aynı haftalarda söylemişti cinsiyetini dedim siz yanlış anladınız sanırım🤭
Yagmur290 Ressammom benimde son adet 6 Haziran ve yeni öğrendim benimde oğluşum olucak inşallah ne güzel tesadüf 🥰
Bllackrosie Ressammom bugün 16+4 olduk🥹 sabahları çok zor oluyor bulantıdan uyunmuyor🥺 Göbüş çıktı çok şeker duruyor🐣🫶🏼
Ressammom Bllackrosie göbüşüm çıktı evet normal kıyafetle çok belli olmasada fitilli elbise giydiğimde çok belli oluyor🥰
Filizsz Nzlcncncn insallah rabbm gönlündekinin sevincini yaşatır benimde kızım var oglum olsun isterim ama tabiki rabbmden gelen hersey güzel ve özeldir 🌼💜
Fatmaokan Melek__55 18+1 olduk cinsiyetimiz erkek 3 Mart doğum görünüyor 4. Gebeliğim 3 normal doğum oldu bunu sezerayn düşünüyorum ama korkuyorum bağlatmak istiyorum
Nzlcncncn Filizsz gerçekten sağlıkla doğsun hep önce öyle dua ediyorum sonra hayırlı evlat olsun cinsiyetini de Rabb’im neyi nasip ederse artık 😘🌸