Lalelale1 Happypinar-8 Çamlıca erdeme gidiyorum zorunlu sezeryan 9400 normal doğum da 6 küsürdü sanırım ama ekim ayında fiyatlar değişecekmiş
ebrulina Happypinar-8 Çamlıca medipol fiyatları Normal 10 bin Sezeryan 13 bin İsteğe bağlı sezeryan 25 bin Muayene 585
BabyX Pendik medipol normal doğum 11.000 Zorunlu sezeryan 14000 İsteğe bağlı sezeryan 16000 Mesai saati dışında doğum olur doktorunu çağırırsam ekstra ücret sanırım doktordan doktora değişiyor o da.
Lalelale1 Passions evet doktorumdan memnunum sadece şöyle bir sıkıntı var çok hastası var randevulu gittiğiniz halde bekleme süresi çok oluyor tam vaktinde muayene olamadım hiç 😅
Lalelale1 Happypinar-8 doktorum Ayşe Katrancı memnunum takibinden ama hastane hakkında bi yorum yapamıycam şimdiye kadar olumsuzluk yaşamadım onu söyliyim doğumda yaşayıp görcem iyi mi kötü mü 😄
ebrulina Happypinar-8 ben genellikle erken gidiyorum ve saatimde de almış oluyor belki 10-15 dakika oynar o kadar yoğun bi doktor ama işini severek yapıyor çok ilgili
Happypinar-8 ebrulina kullandıkları cihazlar yeni cihaz mı acaba 16+3 teyim cinsiyet için gideceğim o yüzden soruyorum
ebrulina Happypinar-8 şöyle söylim ben cihazın adına falan bakmadım ama çok net prensesimizi renkli falan da görüyoruz bence kalitesi çok iyi ben cinsiyeti biraz geç öğrendim bebeğimizin duruşundan dolayı cihazla alakası yoktu ama tahminde bulunmuştu doğru çıktı
Happypinar-8 ebrulina anladım inşallah yarın bende öğrenirim cinsiyeti :) teşekkürler. Doktor adı neydi sizin