bdenerigokce Kızlar sağ kulağım tıkanık resmen duymuyorum :( hamilelikten mi acaba? 25 ine randevu buldum ama buraya da sormak istedim 😔 sol kulağımı kapatınca veya üstüne yatınca duymuyorum asla 😔
aysenur30a bdenerigokce benim de olmuştu ilk aylarda bi zonklama çınlama gibiydi sürekli. Ve duymuyor gibiydi o kulağım.Ama sonra kendiliğinden geçti 🤷🏼♀️
Aysee1123 bdenerigokce Ara ara bende de oldu hamilelikte olabiliyor diye okudum bende ona bağladım ama geçti gitti bende olduğunda öyle çok uzun süren rahatsızlık veren derecede olmadı hiç
bdenerigokce Meriioo anneminde hamilelik zamanı böyle bir şey olmuş o yüzden hamileliğe bağladım ben ama dediğiniz gibi alakası da olmayabilir 🫶
bdenerigokce Aysee1123 bi kaç gün oldu, sabah eşimi duyamadım 😳 eşim uykulu olduğun için diyor ama hayır tıkanık olduğu için duyamadım🫣😔
KuzeyinAnnesi10 kvsr22 bende de 2 3 gündür var 32+5 deyim oğlum oluyor sizin kaçıncı hafta acaba çok rahatsız ediyor ağrıyor 2 kulağım da
bdenerigokce kvsr22 kulak burun boğaza gittim 2 sn de temizlediler rahat ettim, eşim diyor ki bana da randevu alsaydın keşke😂😂
kvsr22 KuzeyinAnnesi10 Çınlama da var mi sizde ?kkb ye gitmeyi düşünüyorum ama hamilelikte hep olmuş forumda baya başlık var
kvsr22 KuzeyinAnnesi10 Bende ağrı bikaç sefer oldu ,şimdi de uğultu duyuyorum sessiz ortamda .Çınlama oluyor sanırım bu ses
Ece56 bdenerigokce bende de olmuştu kbb ye gittim ama tıkanıklık yok kan basıncı artınca kulağının içindeki damardan oluyor dedi. Sakız çiğne falan dedi.
bdenerigokce Ece56 yok canım bana kir var dedi temizledi Comertozi gittim kbbye temizledi anında geçti yenilendim resmen 😂 niye çektim bunu günlerce dedim🥰
Comertozi bdenerigokce merhaba bende hamileyim benimde 11 gündür geçmiyor çınlaması sizin devam ediyor mu