minik_kurabiyeee Kızlar erva ismindeki çocuklar nasıl olur ve yanına bir isim daha bakıyoruz eşim amine diyor ama tam karar veremedik yardımcı olur musunuz
alitalia minik_kurabiyeee yeğenim erva 🩷 bal küpü akıllı bir kız. Hareketli değil ama birazcık inatçı onun haricinde hareketleri falan aşırı komik bayılıyorum ona 🌸 Amine ismini hiç sevmiyorum ben ama tabiki sizin kararınız ben zaten çift isim sevmiyorum oğlumda da kızımda da tek koydum. Bence tek isim olarak çok güzel Erva 🩷
minik_kurabiyeee alitalia yaaa maşallah sübhanallah ❣️❣️ bizde çok kararsız kaldık yaaa bakalım hayırlısı 😍
minik_kurabiyeee Eslem2112 eslem ismide hoşuma gidiyor aslında ama arapça da çok selametli erkek anlamına geliyormus o yüzden koyma taraftarı değilim
BenSem minik_kurabiyeee arkadaşımın ve yeğenimin adı Erva . Yeğenim okulda çok başarılı terbiyeli akıllı bi kız ama biraz içine kapanık. Arkadaşım baya iyi bi okuldan mezun gayet güzel sevimli alçak gönüllü bi kız. Ben isimlerin kişilikleri yansıttığına çok inanırım yeğenimin adı olmada Erva ismini düşünürdüm
minik_kurabiyeee BenSem yaaa maşallah ❣️❣️ hiç kimse kötü bir şey demedi erva ismi hakkında 🥰 peki yanına isim olarak ne onerirsiniz
Minikperi minik_kurabiyeee eltimin kızı Zeynep Erva çok tatlı ve zeki bir kız. Zeynep ismini hiç sevmem zaten biz ona Erva diyoruz 🌸