sevaldqn1 Anonimi1 adetimin 10 gün gecikmesiyle 😂 eşimle dalga gecip karnımı sevdiriyordum bebiş var bebis var diye ve gerçekten de varmış.. gecikmesini kullandığım ilaçlara sebeb buldum ama ondan değilmiş🫠 kan vermeye gittiğimde.doktor ihtimal.bile vermedi hamile.kalamazsın ağır ilac kullandın o yuzdendir diye ve ben inatla yaptırdım sonuç almaya gittiğimde kalbim çıkacaktı resmen ya negatif çıkarsa diye çünkü istiyorduk baya baya :)
Merveeemsiii Dmr4520 benim hep düzensizdi o yüzden inanki bilmiyorum yani düşün hep adet olacağım diye bekledim şans eseri bi test yapayım dedim pozitif
denizgurbuz Anonimi1 Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌸 benim hiçbir belirtim olmadı açıkçası 😅 planlı olduğu için bekliyordum zaten adetim bikaç gün gecikince kendim test yaptım evde öyle öğrendim.
luvlymamacita umarim tez zamanda bebis sahibi olursunuz oncelikle ❤️ benim zaten reglim 10 gun gecikmisti, goguslerim fazlasiyla aciyordu, kokulara karsi inanilmaz bir hassasiyetim vardi, cok halsizdim. bu belirtilerle test yapmistim, cift cizgi cikti ❤️
Anonimi1 2424aa İnşallah canım Allah razı olsun ama şuanda sanki adet olucam sancısı oluyo anlayamıyorum
LeylaEla Anonimi1 Bende üşütme oldu, göğüs hassasiyeti, uyku, ara ara mide bulantısı, akıntı, sol kasıgımda batma. Bende bu sabah öğrendim 4 haftalık ☺️ inşallah güzel haberlerle gelirsiniz 🙏❤️
Sibel_72 Anonimi1 eşime dalga gecmek için öylesine erken test aldım kandıracaktım hamileyim diye bir baktım çift çizgi adete 6 gün falan vardı ben şok oldum zaten eşim benle birlikte şok oldu hala o gün canlanıyor ;) belirti hiç yoktu bende
Kbrnrkl Anonimi1 adet günüme 2 gün vardı koyu kahve rengi ile akıntım başladı internetten hep baktığımda gebelik belirtisi diye okudum hep. Test yaptım hemen kırmızı iki çizgi oluştu
Anonimi1 Kbrnrkl Adetimi beklemeden yapsam 4,5 gğn kala çıkar heralde erken gebelik testinde dimi canım
Anonimi1 luvlymamacita Allah razı olsun canım eğer inşallah varsa burda sizinle paylaşıcam sabırsızlıkla bekliyorum