AleynaResul YigitPoyrazMomm normal çıkmış referans aralığında tam benimkide 173 çıktı ama yüksek görülmedi referans aralığına göre normal
AleynaResul Yenibirii 3 alınması lazım bi aç karnına diğerleri o şekerli şeyi içince bi 60 dk bide 120 dk lık arayla
Yenibirii YigitPoyrazMomm yani toplamda 3 defa alindiysa 1 saatlik degere de bakilmasi gerekiyor. Bu görselde 2 saatlik degerin var sadece
YigitPoyrazMomm Yenibirii valla canım bilmiyorum neden böyle birşey yaptı birde sağlık ocağında yaptırdım
SedaF YigitPoyrazMomm ben sorun görmüyorum bu şekilde yediklerine içtiklerine dikkat et açken 95 altı tokken de 140 altında çıkması gerekiyor hayırlı olsun
AleynaResul YigitPoyrazMomm bi aç karnına 2 si şekerli şeyden içtikten sonra 1 saat arayla alınıyor daha dün yaptırdım çünkü bende :)
Falancahanim AleynaResul Merhaba:) mesajı görünce yazmak istedim. Bende yaptırdım ama aç karnına almadılar sadece içeceği içtim 1 saat sonra aldılar. 50 g dı içecek. 110 çıktı sonuç iyi mi acaba doktora göstermedim sonucu