Kızlar haziran 13te kürtaj oldum ilk adetimi 34. Gün oldum beta henüz sıfırlanmamıştı ama doktor adet olduğunu söyledi ikincisinde içerde pıhtı kalmıştı atamıyordum doğum kontrol hapı verdi ( yasmin) 37. Gün oldu iki adetim de diğer adetlere göre oldukça azaldı ikincisi hele çok çok azdı ama doktor doğum kontrol hapından olabileceğini söyledi pıhtı gidince hapı da bıraktırdı. şimdi 27. Günün ama gelen giden bi şey yok ne göğüs ağrısı ne başka bir hassasiyet öncesinde reglim hep düzenliydi hiç şaştığını bilmem ilk korunmasız ilişkimde de hamile kalmıştım zaten. Şimdi neden böyle oluyor doktora sordum yapışıklık olabilir mi diye o tür şeyler kazıyarak yapıldığı zaman daha çok oluyor günümüzde vakum olduğu için azaldı dedi Bilkent şehir hastanesinde olmuştum ben hele orda hata yapma şansı hiç yok doktorların gibi konuştu. Yav normal diyorlar ama iyice manyak oldum bakıyorum herkes düzenine girmiş. Beta değerim de yüksek olduğu için nerdeyse iki ayı buldu sıfırlanması. Niye böyle ya her gün forumlardayım 😭😭