Bebegim_38 yasmi ilk hamileliğimde ben normal doğum aşırı istiyordum, beklemede mahsur yok dedi doktorum 40. haftadan sonra bekledik ama her gün hastanede kontrolüm oldu. Sonra dışkıladığı fark edildi, hemen sezeryana alındım.
yasmi Bebegim_38 hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun 🙏🏻 aynı şeyi ben yaşadım 38+3tüm normal istiyordum. Sancım deli gibi vardı ama nstde çıkmıyordu sancım. Ağlıyordum sancıdan dr dedi bi sıkıntı olabilir sezeryana aldılar ve baktık ki dışkısını yapmış. Şimdi gözetim altında iyi ama çok şükür🤲🏻🙏🏻 sizinki nasıl inşallah iyidir 🤲🏻🙏🏻
Gonuel49 Bebegim_38 merhabalar çok geçmiş olsun. Böyle bir durumda nasıl anlaşılıyor? Ultrasonla anlıyorlar mı?
Bebegim_38 yasmi benim de iyi şükür, büyüdü sağlıklı çok şükür, midesini yıkadılar o zaman doğar doğmaz, bir süre ishali devam etmişti. Şimdi 2.ye hamileyim, çok uzun yıllar geçtiği için normal yapabilirsin diyenler de var ama sütten ağzım yandı gerçekten ☺️
yasmi Bebegim_38 aynen bizimkinde de mide yıkandı şimdi gözetim altında henüz kavuşamadık 🥺 korkuyorum bana alışamsz emmez vs. Diye
Bebegim_38 yasmi yok merak etmeyin 2 yaşına kadar anne sütü aldı alışıyor sonradan. Biberon kullanmıyorlar çoğunlukla unutmuyor o yüzden.
Bebegim_38 Gonuel49 ultrasonda bebeğin kalp atışları etkileniyor, doktor nasıl anladı başka belirtiler de varmıydı bilmiyorum ama başta suni sancı denediler sonra suyla beraber belli oldu dışkısını yaptığı. Acilen sezeryana aldılar.
Bebegim_38 yasmi evet yutmuştu maalesef hemen yıkandı midesi, direk küvöze koydular ama çok şükür aşırı etkilenmemişti. Sadece 10-15 gün kadar ishal problemi yaşadık o da hem anne sütü hem mama bol beslenmeyle geçti. Sizin bebek çıktı mı küvözden?
yasmi Bebegim_38 çok geçmiş olsun 🙏🏻 yok hala küvözde 3 gün olacak doğalı. Dr bir hafta kadar daha kalsın dedi. Bizimki hem yutmuş hem de dr açıklama yaptı bazı bebekler hemen oksijeni alamıyor diye o yüzden solunum cihazına bağlı şimdilik yavaş yavaş çekecekler cihazdan inşallah 🤲🏻 mideside yıkanmıştı hemen yuttuğu için ama çok şükür ciğerine falan gelmemiş🤲🏻