Bende herkes gibi buradan sürekli doğum hikayesi okuyordum şimdi bana yazmak nasip oldu. 38+4 için planlı sezaryen tarihi aldık ve 8:30 gibi hastaneye giriş yaptık yatış, damaryolu vs. Derken saat 9:40 oldu beni ameliyathaneye indirdiler. Ben aşırı heyecanlı ve korkaktım o kadar kötüydüm ki deli gibi titriyordum. O halde bana spinal yapmaya çalıştılar ve olmadı ama olmamasının sebebi benim aşırı huylanmamdı iğne acıtmıyor kesinlikle ama ben istemsizce huylanıp kendimi kastım ve 3. Denemede anca yapabildiler. İğne olur olmaz zaten uyuştum bi ağırlık sıcaklık geldi bacaklarıma ama sadece bacaklarım değil ben komple uyuşmaya başladım ellerim göğsüm ve tansiyonum düşmüş midem çok fena bulandı tabi ben ne hissetsem hepsini söyledim ve hemen müdahele ettiler. Sonra anestezi doktoru geldi ve çekiştirmeleri hissedeceksin dedi ben öyle anladım ameliyata başlandığını yoksa o kadar hissetmedim ki o kadar haberim yok ki doktorumu bile görmedim görünce o mu emin olamadım maskeden 😂 ben şahsen çekiştirme bile hissetmedim sedye sallanıyordu sadece. Sonra minik tontişimin sesini duydum bana gösterdiler üzerini giydirip yanıma getirdiler Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah bambaşka bi duygu bu. Sonra beni diktiler o arada uyutalım mı diye sordular ben istemedim çok korkarak gittim hatta bi ara komple uyumayı bile düşündüm ama asla öyle düşünmeyin spinal gerçekten çok güzel çok rahattı. Ameliyathaneden çıktım odama geldim benim bebiş kıyafet parmak felan emmiş ben yokken😂 onu emzirdim vs derken ilaçlarımı verdiler ilk kalkış hiç abartıldığı gibi değil ağrı var evet ama yapılamayacak gibi değil şu an hala hastanedeyim ilaçların etkisi geçtiği için şimdi daha zor kalkıyorum ama ilk kalkış çok rahattı. Karnıma felan bastırdılar o da dayanılmayacak bir şey değildi. Extra aklıma gelem bi detay yok ama merak ettiklerinizi sorabilirsiniz Allah bebişlerinize sağlıkla kavuştursun inşallah♥️